Oh oh! Fantastisk! {$ msg.text $} ({$ msg.count $})

Leos Lekeland er Nordens største og mest besøkte lekelandkjede. Selskapet er inne i en ekspansiv fase, og regner med å etablere 6-8 lekeland årlig. Målet er 50 lekeland innen utgangen av 2019. Når selskapet ble grunnlagt i 2006, ville grunnleggerene lage en møteplass for hele familien med fokus på lek og aktivitet.

Dette er mer aktuelt en noensinne nå som rapporter fra WHO sier at barn beveger seg for lite i dag. Selskapets fremgang bygger på et solid konsept med lek, moro og aktivitet for hele familien. Sikkerhet, service og renhold er øverste prioritet.

11

22

33

44

55

66

77

88

99

1010

1111

Ledige Jobber

Jobb på et sted du vil trives

  • Flotte kolleger

  • Varierte arbeidsoppgaver

  • Interne kurs

  • Karrieremuligheter

Jobb med skikkelig flinke folk

Stefanie
Lekesjef
"Når man jobber på Leos er ingen dager like. Det er også så fantastisk å får være med å se hvor glade og fornøyde barna blir når dem kommer til oss."
Frida
Nestleder
"Det beste med min jobb er at det er så varierte arbeidsoppgaver, og at jeg har ett bra arbeidsteam sammen med meg. Jeg jobber på Leos for jeg brenner for service."
Alma
Skiftleder
"På Leos får man virkelig muligheten til å vokse på mange ulike ansvarsområder. Jeg har fått sjansen til å klatre i firmaet og det er takket være Leos arbeidsmåte og at jeg blir sett i firma!""
Daniel
Lekelandsvert
"Det finnes utviklingsmuligheter med å få mer ansvar når man føler seg klar for det, jeg har utviklet meg mye i jobben her på Leos."
Leos Lekeland
Besøk nettside