Åh nej! Toppen! {$ msg.text $} ({$ msg.count $})

Xtravel arrangerar och säljer skid-, surf- och MTBresor till privatpersoner och grupper, vårt fokus är att hitta bästa bergen de härligaste byarna och ge gästerna den bästa upplevelsen . Xtravel är sedan 2017 en del av Apollo gruppen.

Med destinationer världen över så erbjuder Xtravel ett bredd utbud för alla. Oavsett om du är en erfaren skidåkare, surfare eller cyklist, total nybörjare, eller ett kompisgäng som vill uppleva något tillsammans, så ser vi till att fixa din resa.

Vi på Xtravel värnar om och vill dela med oss av det unika med varje resmål och vi lägger stor vikt vid kunniga, erfarna och serviceinriktade guider och instruktörer som har hand om våra gäster.

Vi hjälper dig att skapa minnen för livet.

Välkommen till Xtravel!

Lediga Jobb

Några av våra medarbetare

Monika Ramstedt
Reseproducent & Säljare B2B
"Ingen dag är en annan lik, utmanande, kreativt och spännande."
Erik Birath
Reseproducent & Säljare B2B
"På Xtravel har vi en chans att utveckla våra drömmar till verklighet som andra får uppleva. Arbete är inte jobbigt när du verkligen trivs med det."
Shan Fjällgren
Guide
"Jag får resa och se andra länder, vilket jag älskar! Som Guide kan jag planera och styra upp ett äventyr för andra människor, när man får se deras glädje och uppskattning efteråt är det fantastisk!"
Patric Andersson
Guide
"Xtravel möjliggör att jag kan fortsätta inspirera och entusiasmera skidåkare! Jag kan kombinera mitt ordinarie arbete med guidning för dedikerade gäster på spännande platser runt om i världen!"