Åh nej! Toppen! {$ msg.text $} ({$ msg.count $})

Letsdeal.se startades i mars 2010 och är idag den ledande dealsajten i Norden.
De unga entreprenörerna Alexander Hars och Lars Karlsson ville skapa en digital tjänst som bland annat gjorde det möjligt för svenska konsumenter att göra snabba och bra deals på tjänster och produkter som matchade deras intressen. Oavsett hur billiga de må vara, var den lokala närheten i dealen viktig redan från start. Våra grundare trodde benhårt på idén – och det gjorde svenskarna (och senare norrmännen) också, för verksamheten växte snabbt.

Vår vision är att alla älskar en bra deal och vi vill inspirera fler att upptäcka och uppleva mer på ett lekfullt, positivt och spontant sätt. Vårt mål är att alla ska få uppleva en massa spännande deals på en och samma plats. En deal som adderar något oväntat till vardagen. Som håller vad den lovar och som är relevant för kunden – oavsett vem hen är eller var hen bor. Vi nöjer oss inte förrän vi nått dit. Och egentligen inte då heller. För då är det dags för nästa mål, och nästa.

I dagsläget är vi cirka 45 anställda i Sverige och Norge med kontor i Göteborg, Stockholm och Oslo. I slutet av 2021 förvärvades Lets deal av danska Deal Media Group ApS.

På Let’s deal händer det hela tiden något nytt, vi är modiga och vågar testa nya saker och är nyfikna på nya trender.

Företagskulturen har alltid varit en av våra stora framgångsfaktorer och Lets deal har alltid haft ambitionen att vara en attraktiv arbetsplats, både för befintlig och ny personal. Vi tror att genom nöjda och motiverade medarbetare ökar vår förmåga att utveckla vår verksamhet och nå våra gemensamma mål.

Vi är därför väldigt stolta att ha hakat på den senaste trenden för arbetsplatser - 4 Day Work Week. Ett arbetssätt som innebär att vi arbetar fokuserat från måndag till torsdag med möjlighet att vara lediga på fredagen.

Vi tror att genom att ändra vårt arbetssätt de dagar vi jobbar så kan vi öka vår effektivitet, närvaro och produktivitet. Vi tror att genom mindre stress hos våra anställda kan vi öka vår förmåga att prestera väl. Och för oss är det också viktigt att ha en hälsosam balans mellan arbete och fritid.

2009Let's deal grundas av Alexander Hars och Lars Karlsson.

2010Den norska medie- och techjätten Schibsted köper in sig i bolaget, och 2015 lämnade medgrundaren Alexander Hars.

2016Let's deals första pop up store på Brew House i Göteborg! Succé!

2021I december säljs Let's deal till det danska bolaget Sweetdeal – som därmed blir det största bolaget i Norden inom deal-segmentet.

2022Återigen dags för en lagerrensning. Denna gång i Mölndals Galleria Göteborg. Köerna sträcker sig så långt ögat når!

2022Let's deal byter kostym! Ja, alltså, färger, typsnitt, tone of voice och annat kul!

2023Vårt nya arbetssätt 4 Day Working Week blir standard på Let's deal!

Lediga Jobb

Vi har riktigt bra förmåner

 • 4 Day Work Week

 • Flexibilitet & frihet under ansvar

 • Gemensamma frukostar

 • Friskvårdsbidrag och gemensam friskvårdstimma

 • Tjänstepension & försäkring enligt kollektivavtal

 • Fin gemenskap tillsammans med fantastiska kollegor

 • 4 dagers arbeidsuke

 • Fleksibilitet & frihet under ansvar

 • Fantastisk lunsjavtale

 • God helseforsikring & pensjonsordning

 • Fantastisk samhold og kultur sammen med kollegaer

 • Sosialt og gøy på jobb