Oh oh! Fantastisk! {$ msg.text $} ({$ msg.count $})

Med 280 hoteller og 16.000 medarbejdere i seks lande arbejder Scandic med en bærende mission ”to create great hotel experiences for the many people”. Denne mission er sammen med vores fire værdier ”be caring”, ”be you”, ”be a pro” og ”be bold”, gennemgående i en særdeles engageret og gæsteorienteret kultur.

Scandic har i dag 25 hoteller i Danmark og er i rivende udvikling på det danske marked. Allerede i år åbner Scandic Kødbyen i København, og i 2019 slår vi dørene op for et gennemrenoveret Scandic Falkoner på Frederiksberg. I 2020 åbner Scandic Copenhagen Airport. Videre i 2021 Scandic Spectrum på Kalvebod Brygge, der bliver kædens største hotel. Året efter lanceres et storstilet hotel- og konferencecenter på Aarhus’ nye havn, der er tegnet af det verdensberømte danske arkitektfirma BIG – Bjarke Ingels Group.

Med de fem nye hotelprojekter vil Scandic tilføje mere end 2000 nye værelser i Danmark. I forbindelse med den massive vækst regner vi med at etablere omkring 800 nye, danske arbejdspladser til de i forvejen 1200, der er hos Scandic Danmark i dag.

Vi tror på dig

Hos Scandic får du plads til at være dig selv. Vi hylder nemlig forskellighed og har omtanke for den enkelte. Derfor har vi fokus på dig som person og alt det, som gi’r dig energi og lyst til at gøre en forskel.

Vi ved, at du brænder for det, du gør. Derfor lytter vi til dig og sætter pris på din mening, når du har noget på hjerte. For når du er glad og tilfreds, smitter det af på alle os andre. Både på dem, du er tæt på i hverdagen, og på alle vores gæster.

Vi kommer fra hele verden, men taler alligevel samme sprog. Omtanke er omdrejningspunkt for alt, hvad vi si’r og gør. Alle har mulighed for at udvikle sig. Derfor glæder vi os til at se dig vokse og hjælpe dig med at få mere ud livet – både privat og på arbejdet.

Vi ved, at vi gør hinanden gode. Og vi ved, at du bidrager med noget særligt. Vi tror på dig.

Danmarks bedste arbejdsplads

I 2017 blev Scandic kåret som Danmarks bedste arbejdsplads. Det er vores egne medarbejdere, som har sikret os førstepladsen i en anonym trivselsmåling og kulturevaluering foretaget af konsulent- og analysevirksomheden Great Place to Work. Hele 91 procent af Scandics medarbejdere svarede i undersøgelsen, at Scandic er et rigtig godt sted at arbejde. Sammenhold, stolthed, arbejdsglæde og plads til mangfoldighed gør Scandic til et fantastisk sted at arbejde. Her er rig mulighed for at videreudvikle sig, og alle bliver hørt og behandlet retfærdigt uanset etnicitet, køn og seksualitet. Det er det, vores medarbejdere giver udtryk for. Og det er det, som nu resulterer i at vi som Nordens førende hotelkæde nu også er Danmarks førende arbejdsplads.

Be caringVi er varme og imødekommende og byder alle velkommen med åbne arme og en åben indstilling. Vi nærer omsorg for vores medmennesker, vores jord og samfundet omkring os.

Be youVi er os selv. Vi hylder vores mangfoldighed og værdsætter de fordele, som vores forskellighed giver os – præcis som vi også møder hver gæst i øjenhøjde og behandler dem som et unikt individ.

Be a proVi er pålidelige og leverer en altid høj og ensartet kvalitet. Men vi går også længere end det, der forventes af os, og vi ved, at nøglen til succes handler om at fokusere på hver enkelt detalje og hele tiden stræbe efter at blive bedre.

Be boldVi har modet til at gøre tingene anderledes, bryde vores vaner og bruge mere tid på at se fremad end bagud. På den måde stræber vi efter at være en inspiration for vores gæster, for hinanden, for vores ejere og for samfundet.

Tilgængelige jobs

Nogle af vores medarbejdere

Angela Andrér
Housekeeping Manage
"Scandic giver mig mulighed for at udvikle mig på et professionelt niveau. "
Marcos Campos
Food & Beverage Manager
"Scandic er en stor organisation, der giver masser af plads til professionel udvikling."
Benedikte Böttger
HR Manager
" Jeg holder af at arbejde med folk, som har en positiv indstilling, og som ser muligheder og udfordringer frem for problemer."
Er det dig?
Send os din ansøgning i dag!
Scandic Kødbyen
Besøg hjemmeside