Oh oh! Fantastisk! {$ msg.text $} ({$ msg.count $})

Söderberg & Partners blev grundlagt i Sverige i 2004 og er vokset til at være en af Nordens førende, uafhængige rådgivningsvirksomheder inden for erhvervsforsikring og firmapension. Koncernen har i dag omkring 4000 medarbejdere, heraf ca. 400 medarbejdere i Danmark og ca. 70 kontorer fordelt i hele Norden.

Vores vision er være proaktive i dag, så vores kunder kan få et rigere og tryggere liv i morgen. Vores virksomhedsfilosofi bygger på tre kundeløfter: vi er åbne, analytiske og personlige.

2004Ni svenske analytikere går sammen med en mission om at gøre finansiel analytisk rådgivning tilgængelig for flere, og virksomheden kalder de for Söderberg & Partners.

2014Vi åbner dørene til vores første kontorer i Danmark, Norge og Finland.

2015De første danske franchiseselskaber tilknytter sig Söderberg & Partners i Danmark.

2019Vores koncern fylder 15 år! Derfor samler vi vores mere end 2.000 medarbejdere fra 6 forskellige lande til et brag af et brag af en jubilæumsfest i Globen Arena i Stockholm.

2019Söderberg & Partners Danmark byder et nyt samarbejde med vores erhvervskunde nr. 13.500 varmt velkommen. Vores kunder tæller alt fra lokale virksomheder med få ansatte til globale koncerner med tusindvis af ansatte.

2022Vi vækster fortsat og det betyder, at vi nu beskæftiger mere end 300 medarbejdere fordelt på mere end 20 kontorer fordelt over hele Danmark.

Tilgængelige jobs

Vi har mange fordele

  • Gode vilkår og pensionsordning

  • Kontorer i hele Danmark

  • Nyskabende tænkning og personlig udvikling

  • Engagerede, passioneret og kompetente medarbejdere

  • Ansvarlighed overfor kunden og hinanden

  • Voksende mægler virksomhed med store visioner

Söderberg & Partners Danmark
Besøg hjemmeside