Åh nej! Toppen! {$ msg.text $} ({$ msg.count $})

Leos Lekland är Nordens största och mest besökta leklandskedja med närmare 70 anläggningar (Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland). Företaget är inne i en expansiv fas och räknar med att etablera 6-8 nya lekland årligen, målet är 100 lekland 2025. När bolaget startades 2006 i Luleå, ville grundarna skapa en mötesplats för familjer med fokus på lek och rörelse. Det är mer aktuellt än någonsin nu när rapporter från WHO visar att barnen rör sig för lite idag. Företagets framgång bygger på ett starkt koncept med lek, bus och rörelse för hela familjen. Våra viktigaste prioriteringar är service och säkerhet, renlighet, för att få nöjda gäster som kommer tillbaka. Allt vi gör ska vi göra med kvalitet och engagemang.

Leos 10 BudordTOM

1Vi kommer alltid i tid

2Vi har ordning och reda omkring oss

3Vi har alltid en positiv inställning

4Vi är ärliga

5Vi respekterar gäster och kollegor

6Vi pratar inte illa om någon

7Vi är alltid redo

8Vi respekterar och accepterar våra arbetsguppgifter

9Vi tar ansvar och bidrar till en bra arbetsmiljö

10Vi ser till att ha kul på jobbet

Lediga Jobb

Vi har riktigt bra förmåner

  • Härliga kollegor

  • Varierande arbetsuppgifter

  • Interna utbildningar

  • Karriärmöjligheter

  • Snabbväxande internationellt företag

  • Personalförmåner

Några av våra medarbetare

Stefanie
Leklandschef
"När man jobbar på Leos är ingen dag den andra lik. Det är även fantastiskt att få vara med och se hur glada barnen blir när de kommer till oss."
Frida
Biträdande Leklandschef
"Det bästa med mitt jobb är att det är väldigt varierande arbetsuppgifter, och att jag har ett bra arbetsteam med mig. Jag jobbar på Leos då jag brinner för att arbeta med service."
Alma
Skiftledare
"På Leos får man verkligen möjlighet att växa inom olika ansvarsområden. Jag har fått chansen att klättra uppåt i företaget och det är tack vare Leos professionella arbetssätt."
Daniel
Leklandsvärd
"Det finns utvecklingsmöjligheter att få ta mer ansvar när man är redo och jag har fått flera utbildningar via jobbet. Arbetet på Leos är ett bra första jobb för att få in en fot på arbetsmarknaden."
Leos Lekland (churn)
Besök hemsida