Oh oh! Fantastisk! {$ msg.text $} ({$ msg.count $})

It’s not just a hotel. It’s The hotel!

Hotel Norge by Scandic er et av Scandics unike signaturhotell og åpner 29.juni 2018 i helt ny drakt, etter en omfattende totalrenovering. Hotellet har Bergens beste beliggenhet, midt i hjertet av Bergen sentrum, omkranset av De syv fjell og bare noen hundre meter fra Fløibanen.

Hotel Norge har en over 130 år lang ærverdig historie og har alltid vært et sentralt møtested for både bergensere og turister fra inn- og utland. Dette skal vi ivareta ved å bli en moderne og pulserende møteplass der det lokale møter det internasjonale i en levende og unik atmosfære. Her skal vi bringe verden til Bergen - og ikke minst bringe Bergen til verden.

Hotellet får 415 nye flotte hotellrom i nordisk design med høy kvalitet. Det blir 7 Junior suiter, 2 Master suiter og 1 Presidential suite. Alle suitene har en fantastisk utsikt over Lille Lungegardsvann. En av våre suiter har også Jacuzzi på terrassen..

Våre 3 etasjer med pulserende barer, lounger, cafe og restauranter vil ha en varm, åpen og moderne atmosfære. Her vil vi tilby og servere spennende mat og drikke opplevelser,- helt utenom det vanlige.

Vi har store ambisjoner for Hotel Norge - kun det beste er godt nok. Vi ønsker å gi våre gjester fantastiske matopplevelser med en smak av verden, der de kombinere internasjonale smaker og norske råvarer med spennende teknikker. Her ønsker vi å redefinere lokale tradisjoner og skape nye arenaer slik at kjente og kjære smaker kan skinne på nye måter.

TOMTOM

TOMBergens største hotel med 415 rom

TOM7 Junior suiter, 2 Master suiter og 1 Presidential suite. Alle suitene har en fantastisk utsikt over Lille Lungegardsvann. En av våre suiter har også Jacuzzi på terrassen.

TOMTopp moderne ballroom

TOM3 store møterom som kan slås sammen. 5 styrerom og 1 møtesuite

TOM3 etasjer med barer, lounger og restauranter

TOM3 chambre separee

Ledige Jobber

Jobb på et sted du vil trives

  • Spennende jobb på et fantastisk nyåpnet hotel

  • Konkuransedyktige betingelser & personalfordeler

  • Gode karriere- og utviklingsmuligheter

  • Business School for faglig og personlig utvikling

  • Inspirerende og sterk samarbeidskultur

  • Fokus på mangfold, miljø & bærekraft

Hotel Norge by Scandic
Besøk nettside